1- Ürünlerin ilk kullanmadan önce sıcak su ve bulaşık deterjanı ile yıkanması gerekmektedir. Kesinlikle herhangi bir kimyasal çözücü kullanılmamalıdır.
2- Ürünlerin üzerinde sudaki kireç ve minarellerden kaynaklanabilecek lekelerin oluşmasını önlemek için her yıkmadan sonra yumuşak bir bezle kurulanması gerekir.
3- Ürünler kullandıktan hemen sonra yıkanmalıdır. Uzun süre yıkanmadığı takdirde yiyecek ve içecek maddelerinin içinde bulunan asitler çelik üzerinde yer yer paslanmalara ve renk değişimlerine sebep olabilir.
4- Altın kaplamalı ürünlerin elle yıkanması tavsiye edilir, ancak bulaşık makinasının hassas yıkama proğramında da yıkanabilir. Aksi takdirde altın kaplamanın ömrü azalacaktır.
5- Ürünleri temizlerken kesinlikler madeni tel veya fırça kullanmayınız. Bu fırça ve teller kullanıldığı takdirde çelik üzerinde çizilmelere yolaçar.